Samen leren over maatschappelijke voedselbossen

Op woensdagmiddag 7 oktober organiseren we een inspiratiebijeenkomst over maatschappelijke voedselbossen op Landgoed Grootstal in Nijmegen.

Wil je leren over hoe je een maatschappelijk voedselbos kunt realiseren, financieren, beheren en exploiteren? Kom dan naar deze inspiratiebijeenkomst van de Gelderse Natuurmakers om hierover met elkaar uit te wisselen! Deze bijeenkomst richt zich vooral op (buurt)initiatieven waarbij mensen met elkaar natuur en voedselproductie (willen) realiseren. Het doel is om praktische kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen samen met experts en andere Gelderse initiatiefnemers.

De bijeenkomst vindt plaats op Landgoed Grootstal in Nijmegen op woensdag 7 oktober van 13:00 tot 17:00 uur. Het programma is nog in ontwikkeling, dus daar hoor je later meer over. We werken hierbij nauw samen met Wark House en verschillende Gelderse initiatieven en organisaties die zich bezig houden met maatschappelijke voedselbossen.

Je kunt je alvast opgeven via Irini.Salverda@wur.nl. Er is echter een beperkt aantal deelnemers mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Bij veel animo zal hetzelfde programma ook in de ochtend worden georganiseerd.

Delen? Graag!