Bijeenkomsten

Save the date Festival Gelderse Natuurmakers

Wanneer: donderdag 28 juni, 16:00 -20:30 uur
Waar: Zwitsal-terrein in Apeldoorn

Ben je betrokken bij een burgerinitiatief om natuur in Gelderland te realiseren of beheren? Of heb je met een initiatief te maken als ambtenaar? Wil je hierover meer leren en inspiratie opdoen? Houd dan donderdagavond 28 juni vrij in je agenda voor een inspirerende ontmoeting en kennisuitwisseling met andere Gelderse Natuurmakers!

In de oude fabriekshal van Zwitsal staan sprekers op het programma zoals inspirerende groene burgerinitiatieven en deskundigen vanuit de ondersteunende en wetenschappelijke praktijk. Ook zijn er verschillende verdiepende workshops. Genoeg gelegenheid om in gesprek te gaan met andere initiatiefnemers, maar ook met betrokken beleidsambtenaren en professionals.

Aan de orde komen onderwerpen als ‘succes- en faalfactoren bij het realiseren van een initiatief’, ‘hoe obstakels in de samenwerking met overheden overwinnen?’, ‘hoe draagvlak en betrokkenheid vergroten, juist ook onder jongeren?’, ‘welke ondersteuning hebben initiatieven nodig?’ en nog meer.

Binnenkort openen wij de inschrijving voor dit eerste Festival Gelderse Natuurmakers. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kun je je nu al voorinschrijven door een mail te sturen naar Irini.Salverda@wur.nl met je gegevens en in het onderwerp ‘Vooraanmelding Festival Gelderse Natuurmakers’.

Binnenkort meer!