Organisaties die kunnen helpen

Organisaties die kunnen helpen

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het opzetten van uw initiatief? Kijk dan ook eens bij de volgende links.

Groen Dichterbij

Groen Dichterbij ondersteunt en versterkt de groeiende beweging van mensen die samen aan de slag gaan met de aanleg van het beheer van groenvoorzieningen in hun directe leefomgeving. Groen Dichterbij is een platform voor iedereen die met groen aan de slag wil, op een schoolplein, een braakliggende plek in de buurt of de tuin bij een zorginstelling.

Groen en Doen

Groen en Doen gelooft in samen werken aan een mooi, groen landschap. Groen en Doen is een programma van het ministerie van EZ om vrijwilligerswerk op het gebied van natuur- en landschapsbeheer en ‘groen in de stad’ te ontwikkelen en te stimuleren. Voor vrijwilligers in het groen, mensen die aan de slag willen of anderen enthousiast willen maken en willen helpen om aan de slag te gaan in het groen.

Crowdfunding VoorNatuur

VoorNatuur is het innovatieplatform voor de ontwikkeling van natuurinnovaties met meerwaarde voor de natuur. VoorNatuur stimuleert samenwerking tussen overheden, natuurorganisaties, betrokken ondernemers, onderwijs en burgers.
VoorNatuur is een netwerkorganisatie. Samen met haar partners verkennen en ontwikkelen de leden natuurinnovaties op het gebied van financiering, draagvlak en promotie.

KNHM

Als groep burgers, vrijwilligerorganisatie of ideële organisatie wil je aan de slag. Je handen jeuken om je buurt, wijk of streek aan te pakken. Je handen jeuken om je buurt, wijk of streek aan te pakken. Maar hoe maak je het idee concreet? Hoe krijg je de financiering rond? De adviseurs van KNHM denken graag met je mee!